Hakkımızda

SİNERJİ Sağlık Danışmanlığı


Amaçlarımız

Misyon Ve Vizyonumuz

Sinerji Sağlık Danışmanlığı ‘nın amacı, insana değer veren, Sağlığın önemini insanlara anlatan deneyimli terapistlerden herkesin güvenilir ve kolay bir şekilde danışmanlık hizmeti alabilmesini sağlamaktır.

Hastalarımızın Güvenliği Temel Önceliğimizdir

Hastaların, ailelerinin ve çalışanlarımızın güvenliğini sağlamak önceliğimizdir. Önlenebilir hatalardan dolayı kimsenin zarar görmesini istemiyoruz ve bu gerekliliğe uyuyoruz. Potansiyel riskleri önceden tespit ederek hastaların ve ailelerinin güvenli sağlık hizmeti almasını sağlamaya çalışıyoruz.


Hastalarımızın Haklarına Saygı Duyuyoruz

Açık iletişimin ve onların kültürel, fiziksel ve psikolojik ihtiyaçlarını anlamanın önemini biliyoruz. Hiçbir ayrım yapmadan hastalarımızın ve ailelerinin haklarını koruyoruz.


Takım çalışmasının gücüne inanırız ve birbirimize odaklanırız

Çalışanlarımız kuruluşumuzdaki performansın, değişimin ve ilerlemenin ana kaynağıdır. Sinerji Sağlık Danışmanlık ailesinin tüm üyelerinin mesleki yaşamlarından ve kuruma olan bağlılıklarından memnuniyetini önemsiyoruz. Ortak hedeflerimize ulaşmak için gizli bir ortamda etkili ve yapıcı ekip çalışmasının gücüne inanıyoruz.


Topluma ve çevreye duyarlıyız

Toplumun sağlık ihtiyaçlarına duyarlıyız. Yaşam kalitelerini artırmak için onlara sağlık alanında en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Faaliyetlerimizde çevreye ve doğal kaynaklara zarar vermemeye büyük özen gösteriyoruz. Çevreye olan etkimizi tespit edip en aza indirir, doğal kaynakları korur, atıklarımızı kontrol eder, uygun tekniklerle hava, su ve toprak kirliliğini en aza indiririz.


Her zaman daha iyisini arıyoruz

Bireylerin yaratıcı potansiyelinin bir kurumun yaratıcı ve yenilikçi gücünü oluşturduğunu biliyoruz. Yapılmamışı yapmak, potansiyelini ortaya çıkarmak ve yaptığımız işi en iyi şekilde yapmak temel bakış açımızdır. Yaratıcılığı, yenilikçiliği ve yenilikçiliği zihinlerde saklı kaldıkları yerden ortaya çıkarıyor ve değer yaratıyoruz. İş mükemmelliğinin kalitesini anlıyor, işi ve iyileştirmeyi bir bütün olarak görüyor ve gelişmeyi sürdürmek istiyoruz.


İlişkimizin temeli güvene dayanıyor

Sadece kurum içinde değil, ilişki içinde olduğumuz tüm kurum, kuruluş ve kişilerle hukuka ve etik kurallara uygun çalışırız; Karşılıklı anlayış, dürüstlük ve saygıya dayalı uzun vadeli bir ilişki kurmayı ve iyi niyeti sürdürmeyi önemsiyoruz.



0123456789001234567890

YILLIK DENEYİM

Sinerji Sağlık Danışmanlığı amacı; Türk tıbbına yeni tedavi modelleri kazandıran tüm iş süreçleri ulusal ve uluslararası standartlara uygun; Sürekli olarak en yeniyi arama ve ilgi gruplarının memnuniyetini sağlama ilkesiyle çalışıyoruz; Kaliteli ürünleriyle güvenilir bir firma olmak.


01234567890

DOKTORLARIMIZ

Ekibimiz, alanlarında uzmanlıklarını ortaya koymuş, tecrübeli, etik değerlere ve bilimsel çalışmalara önem veren, online ve yüz yüze seanslarla kolaylıkla ulaşım sağlayabileceğiniz danışmanlardan oluşmaktadır.



0123456789001234567890K

SAYISIZ ÖDÜLLER

Sinerji Sağlık Danışmanlığı Onkoloji, Psikoloji, Beslenme ve Diyet Danışmanlığı kapsamında sayısız ödülleri bulunmaktadır.




01234567890012345678900123456789001234567890K

MEMNUN MÜŞTERİLER

Hasta memnuniyeti ve klink deneyimine ilişkin görüşleri hizmet kalitesinin önemli bir ölçüsü olarak kabul edilmektedir. Bu alanda başarılı olabilmek için hastaların görüş ve deneyimlerini dinlemek, beklentilerini doğru anlamak gerekir.



Yönetim Ekibimiz

DOKTORLARIMIZ



Onkoloji

Prof. Dr. Nurullah ZENGİN


Sinerji Sağlık Danışmanlığı ‘nın amacı, insana değer veren, Sağlığın önemini insanlara anlatan deneyimli terapistlerden herkesin güvenilir ve kolay bir şekilde danışmanlık hizmeti alabilmesini sağlamaktır.




Psikoloji

Dr. Sinem KILINÇARSLAN


Sinerji Sağlık Danışmanlığı ‘nın amacı, insana değer veren, Sağlığın önemini insanlara anlatan deneyimli terapistlerden herkesin güvenilir ve kolay bir şekilde danışmanlık hizmeti alabilmesini sağlamaktır.



ei_1699707887569-removebg-preview

Sinerji Sağlık Danışmanlığı 'nın amacı, insana değer veren, Sağlığın önemini insanlara anlatan deneyimli terapistlerden herkesin güvenilir ve kolay bir şekilde danışmanlık hizmeti alabilmesini sağlamaktır.
Hayat bazen beklenmedik zorluklarla karşılaştığımız bir yolculuktur. Bazen karşılaştığımız sorunlar gerçekten karmaşıktır. Kendi başımıza çözüm bulamıyoruz ve bir kısır döngüye giriyoruz.
Şu anda yaşadıklarımızı anlayan, hayatın zorluklarına yeni bir gözle bakmamıza yardımcı olan, bizi her durumda kabul eden, bilgi ve tecrübesiyle hayatta kalmamız için bize yol gösteren güvenilir bir rehber arıyoruz. Bu anlarda biz psikoterapi uzmanları olarak yanınızdayız!
Unutma! "Dünyayı değiştiremezseniz, dünyanızı değiştirirsiniz.

Copyright by Sinerji Onkoloji Sağlık DanışmanlığıHizmetleri 2023. Tüm Hakkı Saklıdır.