Pages

HİZMETLERİMİZ

Bireysel Danışmanlık

Bireysel Danışmanlık


Gündelik hayatta karşılaştığınız sorunları çözemediğiniz, kendinizi aynı yerde takılırken bulduğunuz ve zaman geçtikçe her şeyin daha da kötüye gittiğini fark ettiğinizde, bireysel danışmanlık ile anlaşılma ve yeni bir bakış açısı kazanarak içsel kaynaklarınızı keşfetme imkanı sunar.


Devamını Oku

Aile Danışmanlığı


Toplumun temel yapı taşı olarak tanımladığımız aile, iletişimsizliğin gölgesinde ciddi sorunların odağı haline gelirken; geleceğimizin teminatı çocuklarımız da bu durumdan olumsuz yönde etkilenmektedir.


Devamını Oku

Çocuk Ergen Danışmanlığı


Oyun terapisi süresince iç dünyasını oyuna taşıyan çocuk, güvenli bir ortam sağlandığında terapisti ile duygularını paylaşır. Kendini ifade etme ve duygularını da dile getirme becerisi sağlayan çocuğun, geleceği için önemli bir terapidir. Bu süreçte, çocuklara duygusal sorunlarını ifade edebilmeleri için çeşitli oyuncaklar sunulur


Devamını Oku

ei_1699707887569-removebg-preview

Sinerji Sağlık Danışmanlığı 'nın amacı, insana değer veren, Sağlığın önemini insanlara anlatan deneyimli terapistlerden herkesin güvenilir ve kolay bir şekilde danışmanlık hizmeti alabilmesini sağlamaktır.
Hayat bazen beklenmedik zorluklarla karşılaştığımız bir yolculuktur. Bazen karşılaştığımız sorunlar gerçekten karmaşıktır. Kendi başımıza çözüm bulamıyoruz ve bir kısır döngüye giriyoruz.
Şu anda yaşadıklarımızı anlayan, hayatın zorluklarına yeni bir gözle bakmamıza yardımcı olan, bizi her durumda kabul eden, bilgi ve tecrübesiyle hayatta kalmamız için bize yol gösteren güvenilir bir rehber arıyoruz. Bu anlarda biz psikoterapi uzmanları olarak yanınızdayız!
Unutma! "Dünyayı değiştiremezseniz, dünyanızı değiştirirsiniz.

Copyright by Sinerji Onkoloji Sağlık DanışmanlığıHizmetleri 2023. Tüm Hakkı Saklıdır.